Tjenare ;)

AWESOME HELG MED LINDA!!
I fredags direkt efter skolan så åkte vi hem till Lindas pappa för att sedan åka upp till hennes landställe som ligger i Avesta. Sjukt rolig resa med både flum och sömn! ^^ När vi väl var där så var det slaskigt och äckligt och man ville knappt vara ute. Dagen efter var det typ -5 minusgrader och allt slask hade fryst på under natten. När vi vaknade bestämde vi oss för att cykla till Tempo lite längre bort. (Försök att hitta ett fel i den meningen)
Det gick ju sisådär eftersom man blev psykad av alla blickar man fick. Köpte tre paket bacon, O'Boy, Choko Flakes och typ ngt annat, kommer inte ihåg vad. Frukosten blev följande:
Vipsgrädde med lite socker och vaniljsocker i (FEEEETTTTTT GÖÖÖTT!!)
Stekt bacon
Riktigt varm O'Boy som vi hade grädde i
Verum jordgubbsyoughurt med DAAAAA Choko Flakes.... nice

Sedan bestämde vi oss för att bygga en koja i träden. Linda och hennes kompis Linus hade byggt en högre upp. Men jag tyckte den var för höga att bygga på, jag skulle fått svindel. Vi byggde som en nedervåning istället. Vi kom ganska långt, konstigt nog. Vi försökte spika fast skittjocka träbalkar som skulle sitta rakt medans man spikade in dom i träden. Fett svårt det var alltså... Vi satte som sagt upp balkarna och sen började vi med golvet. Det tog också skitlång tid! Fattar inte varför?! Sklle fanemej tagit en bild som jag kunde lägga upp här. Men vi han inte för vi behövde åka iväg hemmåt ganska så tidigt. :((
Hej & Hopp!
Elsa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0